Kenapa Saya Pilih AIA Public Takaful

Sebab-sebab mudah kenapa saya pilih AIA Public Takaful:

  • Pelan takafulink yang ditawarkan amat fleksibel. Ia boleh disesuaikan mengikut kehendak anda. Contohnya jika anda mahukan takaful hayat dan medical card sahaja atau jika anda mahukan takaful hayat, medical card dan manfaat penyakit kritikal. Apa yang perlu boleh ditambah, apa yang tidak perlu, tidak akan dimasukkan. Justeru, premium yang anda bayar juga rendah mengikut keperluan anda. Pelan yang ditawarkan tidak dirojakkan.
  • Saya pernah membuat perbandingan quotation daripada AIA Public Takaful dan pengendali takaful yang lain. Untuk manfaat yang sama, AIA Public Takaful mengenakan premium yang lebih rendah. Atau dengan kata lain, dengan premium yang sama, pelan dari AIA Public Takaful akan memberikan manfaat yang lebih besar. Value for money. Dapatkan QUOTATION PERCUMA anda untuk membuat perbandingan. 
  • Dengan mengambil Family Medical Card, pelan pendidikan anak-anak tidak perlu terikat dengan produk takaful/insurans lagi. Lebihan wang, boleh dilaburkan dalam instrumen-instrumen lain seperti Tabung Haji, saham, unit trust dan sebagainya. Wang yang anda belanjakan untuk perlindungan dan pelaburan menjadi optimum. 

No comments:

Post a Comment